Kontakt

Alle kan bidra!
Ved å dele informasjon til oss bidrar du til økt bevissthet om mjøsbåtkulturen. Hvis du oppdager feil informasjon om båtene, eller hvis du har bilder av mjøsbåter, vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt via epost eller benytt skjemaene nedenfor. Mjøsbåtarkivet er avhengig av å innhente lokal ekspertise fra så mange som mulig. Enten du er entusiast, hytteeier, mjøsfisker eller ekspert kan du bidra til å forbedre kunnskapen om mjøsbåtkulturen.

Registrering av båt
Det elektroniske skjema i lenken under hjelper deg gjennom registreringen av egen eller andres båt. Den kan du også bruke til å supplere opplysninger om en båt i registeret. Vi trenger minimum lengde og breddemål av båten og ett foto.  Din båt blir mer interessant for andre om du tar med mer informasjon så skriv gjerne en mer detaljert beskrivelse. Bilder av båten sendes på epost til arkivet. Informasjonen blir gjennomgått manuelt før båten kommer med i listen over mjøsbåter. Har du spørsmål eller trenger du hjelp til registreringen ta kontakt på epost.

SKJEMA for registrering av båtSend bilder til Mjøsbåtarkivet
Bilder er en viktig kilde for å forstå mer av mjøsbåtene og bruken av dem. Generelt er det stor mangel på bilder som viser bruk av mjøsbåter på vannet, men vi ønsker også bilder som viser båtene under bygging eller lagring. Informasjon eller fortellinger knyttet til bildene gjør dem ofte mer verdifulle. Bruk derfor følgende skjema for å legge til opplysninger til bildene. Send oss en epost hvis du ønsker å bli kontaktet på telefon.

SKJEMA for opplasting av bildermjosbatarkivet@gmail.com